×

Opozorilo

JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabnika z id: 579

Bivanje


Našim stanovalcem omogočamo in nudimo različne aktivnosti.

Te prilagajamo njihovim željam ter psihofizičnim sposobnostim. Gibalne aktivnosti – telovadba, dopoldanske delavnice, kamor uvrščamo ustvarjalne delavnice, kviz miselni orehi, tombola, ustvarjalne delavnice za izboljšanje motoričnih sposobnosti, kuharske delavnice, praznovanje rojstnih dni slavljencev tekočega meseca, družabne igre, branje časopisov, potopisna predavanja…

Za naše stanovalce in zaposlene organiziramo še kulturno zabavne prireditve, silvestrovanje, miklavževanje, obeležujemo državne in krščanske praznike, imamo domsko žegnanje, prilagojeni izleti, veliki septembrski domski piknik za stanovalce in svojce in druge manjše piknike, koruzni, kostanjev, čevapčičijada…

V sklopu doma deluje pet pogovornih skupin starih za samopomoč, domska knjižnica, literarna skupina, plesna delavnica in druge.

Zelo smo odprti za sodelovanje z vrtci, osnovnimi in srednjimi šolami, društvi upokojencev in drugimi lokalnimi organizacijami, kjer sodelujemo pri raznih projektih ali jih vabimo v goste.

 

tocka dem

Dom Janka Škrabana

kot dom za starejše v Beltincih deluje že od leta 2008 in je zasebni dom s koncesijo. V domu, ki je opremljen z ljubeznijo, upanjem in optimizmom, stanuje 85 stanovalcev. Delo s starejšimi ljudmi je zelo zahtevno, a hkrati tudi zelo lepo.

Copyright © 2021 Dom Janka Škrabana. Vse pravice pridržane.