Hvaležni bomo vsem, ki bi nam želeli pomagati

Zmago Šalamun

V primeru zares izredne situacije iščemo tudi ljudi, ki bi lahko pomagali pri negi in so za to ustrezno usposobljeni.

Koronavirus je posegel v naša življenja na vsakem koraku. Ob vseh potrebnih izvedenih zaščitnih ukrepih se je koronavirus prikradel tudi v naš dom starostnikov, Dom Janka Škrabana. Trenutno je od 71 naših stanovalcev okuženih 46. Virus ni zaobšel niti naših zaposlenih, saj je trenutno zaradi okužbe odsotnih 12 zaposlenih. Manjkajoči kader zapolnjujemo s pomočjo zdravstvenih delavcev okoliških zdravstvenih in zdravstveno varstvenih ustanov. Prav tako so nam v veliko pomoč prostovoljci Karitasa. Za požrtvovalnost smo zelo hvaležni, saj nam tovrstna pomoč pomeni veliko. Poziv vsakemu, ki bi nam želel pomagati, velja tudi danes.

Zato vse zainteresirane posameznike vabimo, da nam sporočite vašo pripravljenost po pomoči. Takoj, ko se bo pojavila potreba za vašo vključitev, vas bomo kontaktirali.

Potrebujemo pomoč pri delitvi hrane, pri postiljanju in preoblačenju postelj, transportu materiala in odpadkov ter pomoč stanovalcem.
V primeru zares izredne situacije iščemo tudi ljudi, ki bi lahko pomagali pri negi in so za to ustrezno usposobljeni.

Vašo pripravljenost sporočite Domu Janka Škrabana na info@zcm.si ali na civilna.zascita@beltinci.si ali telefonsko številko: 040 717 844.

Svojce prosimo, da se za informacije o zdravstvenem stanju stanovalcev pokličejo na telefon 031 718 546 med 11. in 13. uro od ponedeljeka do petka.


DODATNE INFORMACIJE:
Zmago Šalamun
svetovalec za odnose z javnostmi
070 670 740

KONTAKTNI PODATKI

POVEZAVE

Dom Janka Škrabana
Mladinska ulica 1a
9231 Beltinci, Slovenija

  • Facebook Social Icon