Novice

Praznik svetih bratov Cirila in Metoda

Danes na praznik svetih bratov Cirila in Metoda, ki sta zavetnika našega zavoda je murskosoboški škof msgr. dr. Peter Štumpf v družbi domačega župnika in dekana Kučko Borisa, predsednika škofijske karitas Hozjan Jožeta in ostalih duhovnikov v domači cerkvi daroval sveto mašo v zahvalo za prehojeno pot v času, ko nam je bilo zaradi epidemije najhuje in z besedami korajže spodbudil za dobro delo naprej. 

Sledile so zahvale s strani škofijske karitas, župnijski karitas Beltinci, domu Janka Škrabana Beltinci in občini Beltinci. V nadaljevanju se je direktor doma Janka Škrabana gospod dr. Hugo Maučec zahvalil župnijski karitas Beltinci, za nesebično pomoč, ko je bilo to najbolj potrebno in občini Beltinci na čelu z županom Markom Viragom, za vso preteklo sodelovanje.

Na dvorišču pred domom je sledilo druženje, ki so ga s svojo glasbo popestrili učitelji glasbene šole Beltinci. Zahvale vsem prostovoljcem in zaposlenim.

Dom Janka Škrabana

kot dom za starejše v Beltincih deluje že od leta 2008 in je zasebni dom s koncesijo. V domu, ki je opremljen z ljubeznijo, upanjem in optimizmom stanuje 85 stanovalcev. Delo s starejšimi ljudmi je zelo zahtevno, a hkrati tudi zelo lepo.

 

tocka dem

Copyright © 2021 Dom Janka Škrabana. Vse pravice pridržane.